06-28549471 info@doumee.nl

Twee weken geleden zat ik in een huisje aan zee. Zo één waarbij je direct het strand op stapt, als je de voordeur opendoet. Mijn man en ik hadden een schrijfweek ingepland. Allebei hadden we een heldere doelstelling waar we aan wilden werken zonder gestoord te worden. En wat was dat lekker… tot ongeveer 2 uur werken en daarna een flinke strandwandeling. Maar ook tijdens het werken hadden we steeds vol zicht op de zee en het strand, waardoor het werken heel ontspannen bleef. Dit soort rustige momenten waarbij je goed kunt nadenken, maar ook creatief bezig kan zijn en grote stappen maakt, dat wil ik wel vaker.

Mijn doel voor de schrijfweek is ook gehaald! Ik vertelde de vorige keer al over het zelfhulp-werkboek waar ik mee bezig ben. We zijn druk bezig om de puntjes op de i te zetten, en de website klaar te maken, om dit werkboek te kunnen bestellen. Het is zo gaaf, om dit binnenkort te kunnen aanbieden.

Dezelfde rust die ik aan het strand voelde, die gun ik alle scholen bij het lesgeven aan meer- en hoogbegaafde kinderen: een duidelijk plan, praktische stappen en af en toe ademruimte om weer even pas op de plaats te kunnen maken. Dit plan hoop ik jullie binnenkort te geven, nog even geduld….