06-28549471 info@doumee.nl

Wat kan ik genieten als ik, voor mijn gevoel, 10 dingen tegelijk doe die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, maar toch in 1 groot verband lijken te staan:

  • 2 weken geleden was ik op een conferentie, voor leerkrachten PO en VO, waar ik een workshop gaf over het contact met ouders: Hoe waardevol dat contact kan zijn en hoe je als school en ouders samen op kunt trekken.
  • Afgelopen maandag is de nieuwe 2-jarige opleiding voor Hoogbegaafdheidsspecialisten begonnen van Alice Bekke. Ik vind het superleuk om daar de eerste 2 blokken over signaleren en begeleiden van te geven. 8 nieuwe Hoogbegaafdheidsspecialisten staan in de startblokken!
  • Deze week 2 scholen mogen screenen, om voor hen een plan te maken voor het komende jaar, zodat zij de hoogbegaafde kinderen in hun scholen nog beter kunnen begeleiden.
  • En last but no°t least, volgende week maandag mag ik de eerste bijeenkomt geven van de Masterclass Plusklas. In 2 bijeenkomsten gaan we kijken hoe we de plusklas in je school op kunnen zetten of hoe deze versterkt of verbeterd kan worden. Voor welke kinderen is het bedoeld, wat ga je doen en hoe werk je samen met de groepsleerkracht? (wil je nog meedoen? Check dan de website https://www.alicebekke-partners.nl/scholing/primair-onderwijs/masterclass-het-opzetten-of-versterken-van-een-plusklas/ )

En wat dit allemaal met elkaar te maken heeft?

Scholen verbeteren, zodat leerkrachten (nog) beter weten wat ze moeten doen, leerlingen zich lekker in hun vel voelen en zich kunnen ontwikkelen en ouders hun kind met een gerust hart naar school sturen.

Wat heb ik gaaf werk!