06-28549471 info@doumee.nl

Het schooljaar is alweer volop bezig, de herfstvakantie zit er op, en de drukte van alledag overvalt ons allemaal weer. Waar zijn ook al weer die goede plannen, waar we dit schooljaar mee gestart waren? Het lijkt alsof de waan van de dag ervoor zorgt dat alle langetermijnprojecten weer maanden opschuiven.

Of…. zou het zo zijn dat die langetermijnprojecten ervoor kunnen zorgen dat de waan van de dag misschien minder hectisch wordt op den duur? En dat uitstel juist zorgt voor meer hectiek vandaag?

Wat nu, als je vandaag even rustig de tijd neemt, om de stand van zaken te bekijken, waardoor er morgen meer rust en duidelijkheid is. Waardoor ouders misschien minder komen klagen of waardoor zij misschien niet gaan twijfelen of het beter is om hun kind naar een andere school te sturen.  

Ik heb daarom iets leuks te melden!

Half november komt mijn Zelfhulpwerkboek voor basisscholen uit. Voor scholen die echt stappen willen zetten dit jaar bij het begeleiden van meer- en hoogbegaafde kinderen. De komende tijd zal ik hier meer over vertellen via LinkedIn en op mijn website www.doumee.nl.

Als je interesse hebt in dit werkboek, reageer dan even onder dit bericht met ‘Stuur mij informatie’, dan stuur ik je een bericht zodra het werkboek beschikbaar is.