06-28549471 info@doumee.nl

UkIQ bij jou in de Buurt

Doumée werkt samen met Contigo Coaching. Vanuit Contigo wordt ukIQ in Enschede aangeboden.

Heb je al een tijdje het idee dat jouw kind een ontwikkelingsvoorsprong heeft? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er is een UKIQ groep gestart in Enschede!

De ukIQ groep is dé speel- en ontdekgroep voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong vanaf 2,5 jaar. Voor een gezonde ontwikkeling hebben ook jonge kinderen behoefte aan een peergroup, aan contact met kinderen van hun niveau.  Onder professionele begeleiding bieden onze begeleiders daarom een uitdagend programma zodat jouw kind de hele ochtend met peers kan spelen . We bieden een mooi programma waarbij nadenken het belangrijkst is, en er is ruimte om te spelen en te bewegen. En natuurlijk werken we aan een sterke Mindset met de kinderen.  

 

U schrijft uw kind in voor een periode van 6 weken, waarna u uw aanmelding kunt laten verlengen voor een volgende periode van 6 weken. 

De groep komt wekelijks samen, afwisselend op een vrijdagochtend en dinsdagmiddag. De ene week komt uw kind dus op vrijdagmorgen, en de daaropvolgende week op dinsdagmiddag. 

Tijdens de morgen wordt er aan een thema gewerkt dat wekelijks wisselt, waarbij er zorg voor wordt gedragen dat de kinderen veel interactie met elkaar en de begeleider hebben 

 

 U kunt informatie opvragen over de aanmelding via info@contigocoaching.nl of via info@doumee.nl.

 

 

 

 

Een morgen naar de UkIQ groep kost 25 euro. U meldt zich aan voor een periode van 6 keer, waarmee het totaal voor de periode 150 euro kost. 

 

 

 

 

Meer informatie nodig?